Verder praten

 

Lees meer over mij, stel een vraag of laat een bericht achter.

Mijn visie op homoseksualiteit en christelijk geloof

pasfotoMijn naam is Joëlle Bakhuis. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, ben hetero en ben aangesloten bij een evangelische gemeente. Ik werk als psychosociaal therapeute in mijn eigen praktijk (zie praktijkdehorizon.nl/christelijke-hulpverlening-homoseksualiteit). Ik heb deze website gemaakt omdat ik het heel belangrijk vindt dat je als christelijke jongere niet alleen blijft zitten met je seksuele gevoelens en alle vragen en twijfels die daarbij komen kijken.(lees meer…)

 

Stel een vraag

visvraagHeb je een vraag over homoseksualiteit, of het nu over jezelf gaat of over een ander, stel die dan gerust. Dat kan via het formulier hieronder. Ik zal vertrouwelijk omgaan met je bericht en zo snel mogelijk antwoorden. Er zijn geen foute vragen, ik denk graag met je mee. (lees meer)

 

Reageer

visuitroepteken

Wat vind jij belangrijk dat andere jongeren weten over homoseksualiteit, geloven en alle dingen die daar mee te maken hebben? Heb je nog tips voor andere gelovige homo’s / lesbiennes? Of wil je je verhaal delen? Ik ben heel blij met je reactie. (lees meer)

!